LEGYÉL TE IS PSI-SCOUT
(Többszintes tréning-sorozat)

Úgy érzed, az átlagembernél jóval érzékenyebben reagálsz egyes külső ingerekre, esetleg olyan dolgokat is érzékelsz, amiket más nem? Érdekel a bolygónk és az emberiség sorsa? Mindig is kíváncsisággal töltött el a csillagok világa és azon tűnődtél, milyen lehett ott a távolban az élet? Fontos szerepet játszanak az életedben az érzelmek?

Ha valamennyi kérdésre igennel válaszolnál, ez a különleges tréning-sorozat talán pont neked való. Ha még nem vagy tisztában azzal, mit csinál egy psi-scout, ezen az oldalon utánaolvashatsz.

1. SZINT: PSI-SCOUT ISMERKEDŐ ÉS FELMÉRŐ TRÉNING
Időtartama: egy hétvégi nap (szombat vagy vasárnap 10-től 18 óráig)
Helyszíne: Budapest
Csoportlétszám: 4-8 fő
Költségek: a részvétel ingyenes
Leírás: A psi-scout tréningek elvégzéséhez elengedhetetlenek bizonyos adottságok, ezeket az első, ismerkedő felmérő alkalmon térképezzük fel. Ezen a hétvégén megismerkedhetsz a psi-scout tevékenységének alapjaival,  láthatsz gyakorlati példát arra, hogyan használja egy psi-scout a SIM-technikát, választ kaphatsz a kérdéseidre. Különböző egyéni és csoportos mentális gyakorlatokat végzel, amelyek segítségével megtudhatod, milyen készséged van egy psi-scout tevékenységéhez. A nap végén a tréningvezető elmondja, ajánlja-e neked a további tréningek elvégzését.
Legközelebbi felmérő tréningek időpontjai: 2017. július 16. (vasárnap), 2017. augusztus 12. (szombat), 2017. szeptember 10. (vasárnap)

 

2. SZINT: PSI-SCOUT ALAPOZÓ TRÉNING
Időtartama: 3 hónap, havi 1 szombati vagy vasárnapi gyakorló nappal
Helyszíne: Budapest
Csoportlétszám: 6-12 fő
Leírás: Megismerkedsz a psi-scout tevékenységének elméleti alapjaival és elkezded fejleszteni azokat a készségeket, amik a SIM-technika hatékony alkalmazásához kellenek. Részleteket az alapozó tréningeken tudhatsz meg.
Legközelebbi alapozó tréning kezdési időpontja: 2017. szeptember 15.

 

3. SZINT: PSI-SCOUT HALADÓ TRÉNING
Időtartama: 6 hónap, havi 1 szombati vagy vasárnapi gyakorló nappal, továbbá egy 1 hetes gyakorló nyári tábor
Helyszíne: a gyakorló napoké Budapest, a táboré a Pilis hegység
Csoportlétszám: 6-12 fő
Leírás: Az előző képzési szinteken már elsajátítottad az alapokat, így elkezdheted alkalmazni a SIM-technikát a tréningvezető segítségével. Folyamatosan csiszolod a képességeidet, értelmezed és a gyakorlatban is használod a tanultakat. Részleteket az alapozó tréningen tudhatsz meg.


Kommentárok