LEGYÉL TE IS PSI-SCOUT
(Többszintes tréning-sorozat)

Úgy érzed, az átlagembernél jóval érzékenyebben reagálsz egyes külső ingerekre, esetleg olyan dolgokat is érzékelsz, amiket más nem? Érdekel a bolygónk és az emberiség sorsa? Mindig is kíváncsisággal töltött el a csillagok világa és azon tűnődtél, milyen lehett ott a távolban az élet? Fontos szerepet játszanak az életedben az érzelmek?

Ha valamennyi kérdésre igennel válaszolnál, ez a különleges tréning-sorozat talán pont neked való. Ha még nem vagy tisztában azzal, mit csinál egy psi-scout, ezen az oldalon utánaolvashatsz.
Miért indítjuk ezt a tréning-sorozatot? 25 éve foglalkozunk mélytudat-kutatással és ehhez kapcsolódóan egy teljesen új kép alakult ki bennünk nem csak az univerzumról, hanem saját magunkról, emberi mivoltunkról is. Ezeknek az információknak egy jó része eddig csak egy szűk csoport számára volt hozzáférhető. Szeretnénk kibővíteni a csoportunkat olyan emberekkel, akikben kellő tudásvágy, elhivatottság, együttműködési készség van ahhoz, hogy elmerüljenek a kozmikus élet rejtelmeiben.

1. SZINT: PSI-SCOUT ISMERKEDŐ ÉS FELMÉRŐ TRÉNING
Időtartama: egy hétvégi nap (szombat vagy vasárnap 10-től 18 óráig)
Helyszíne: Budapest
Csoportlétszám: 4-8 fő
Költségek: a részvétel ingyenes
Leírás: A psi-scout tréningek elvégzéséhez elengedhetetlenek bizonyos adottságok, ezeket az első, ismerkedő felmérő alkalmon térképezzük fel. Ezen a hétvégén megismerkedhetsz a psi-scout tevékenységének alapjaival,  láthatsz gyakorlati példát arra, hogyan használja egy psi-scout a SIM-technikát, választ kaphatsz a kérdéseidre. Különböző egyéni és csoportos mentális gyakorlatokat végzel, amelyek segítségével megtudhatod, milyen készséged van egy psi-scout tevékenységéhez. A nap végén a tréningvezető elmondja, ajánlja-e neked a további tréningek elvégzését.
Legközelebbi felmérő tréningek időpontjai: 2017. július 16. (vasárnap), 2017. augusztus 12. (szombat), 2017. szeptember 10. (vasárnap)
Jelentkezés: online formanyomtatvány kitöltésével (a linkre kattintva érheted el)

2. SZINT: PSI-SCOUT ALAPOZÓ TRÉNING
Időtartama: 3 hónap, havi 1 szombati vagy vasárnapi gyakorló nappal
Helyszíne: Budapest
Csoportlétszám: 6-12 fő
Leírás: Megismerkedsz a psi-scout tevékenységének elméleti alapjaival és elkezded fejleszteni azokat a készségeket, amik a SIM-technika hatékony alkalmazásához kellenek. Részleteket az alapozó tréningeken tudhatsz meg.
Legközelebbi alapozó tréning kezdési időpontja: 2017. szeptember 15.
Jelentkezés: személyesen, a fenti felmérő tréningek alkalmával

3. SZINT: PSI-SCOUT HALADÓ TRÉNING
Időtartama: 6 hónap, havi 1 szombati vagy vasárnapi gyakorló nappal, továbbá egy 1 hetes gyakorló nyári tábor
Helyszíne: a gyakorló napoké Budapest, a táboré a Pilis hegység
Csoportlétszám: 6-12 fő
Leírás: Az előző képzési szinteken már elsajátítottad az alapokat, így elkezdheted alkalmazni a SIM-technikát a tréningvezető segítségével. Folyamatosan csiszolod a képességeidet, értelmezed és a gyakorlatban is használod a tanultakat. Részleteket az alapozó tréningen tudhatsz meg.
Legközelebbi haladó tréning kezdési időpontja: 2018. január