Mit hoz a következő 30 év?

Mi azért léptünk veletek kapcsolatba már közel 30 évvel ezelőtt, hogy felépítsünk egy bizalmi kapcsolatot. Akkoriban még nem nagyon tudtátok értelmezni a tőlünk kapott információkat, de előre terveztünk. Hogy ha elérkezik az idő és zavarossá válik a környezet, legyen olyan kommunikációs csatornátok kifelé, amiben megbíztok

Világok harca

Az idegrendszeretek specifikus stimulálásával a teljes érdeklődési körötök, sőt a személyiségetek jellemzői is megváltoztathatóak akár rövid idő leforgása alatt. Mentális zombikká formálhatnak benneteket, akik meghatározott információk hatására pont úgy fognak viselkedni, ahogy azt ők szeretnék.

Mi másképp és mást tanulunk

Felesleges a fejünkbe tömni adatokat, információkat, amelyek ráadásul részben elavulttá válnak egy bizonyos idő elteltével. Mi azt tanuljuk kicsi korunktól kezdve, hogyan hangolódjunk rá az univerzális információs mezőre, hogyan férjünk hozzá ahhoz a tudáshoz, amire egy adott helyzetben szükségünk van.

Előző és jövendő életek

A te gondolatod csak kis mértékben a tiéd. A te érzésednek csak töredékében vagy te a forrása. Nem csak a “saját” életedet éled, hanem egy kiterjedt univerzális közösség részeként egymás életét is éljük.

Hogyan tudunk kapcsolódni hozzátok?

A pénz, a nyersanyagok birtoklása a mi nézőpontunkból csak látszólagos hatalmat jelentenek. Por és hamu. Játékszerek egy homokozóban, amik elenyésznek. Az információ fölötti hatalom már sokkal jelentősebb tényező, bizonyos információk ugyanis hatással lehetnek a tudatra.

Mi a valóság? Mi az igazság?

Mi tudatosan éljük meg, hogy a gondolatainkkal és érzelmeinkkel formáljuk a valóságot. Ezért a valóság számunkra az, amilyennek látni akarjuk a világot.

Össze kell fognotok

Ha a Föld alkalmatlanná válik arra, hogy az emberiség élettere legyen, az emberiség is megszűnik létezni jelenlegi formájában.